Τα μονά ανωστρώματα κατόπιν συνεννοήσεως μπορούν να κατασκευαστούν στις εξής διαστάσεις: 90x190 // 80x200 // 80x190 ή οποιαδήποτε άλλη ειδική διάσταση επιθυμείτε έως την προτεινόμενη διάσταση 90x200, στην ίδια τιμή και τον ίδιο χρόνο παράδοσης.

Έχει συνδεθεί σαν ένα απλό αξεσουάρ ύπνου και όμως είναι κάτι πολύ περισσότερο...
Δημιουργεί μοναδική αίσθηση και αναβαθμίζει την ποιότητα του ύπνου σας, χρειάζεται μόνο να το βάλετε πάνω από το στρώμα σας.
Ανώστρωμα μεγάλης ελαστικότητας κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους, ότι καλύτερο μέχρι και σήμερα, προσφέροντας ιδιαίτερη άνεση και ιδανική υποστήριξη.


• Ύφασμα Diamond Υφαντό με lurex: Το ύφασμα αυτό έχει αντιβακτηριδιακή προστασία λόγω της βαμβακερής του σύνθεσης καθώς επιτρέπει το σωστό αερισμό του στρώματος και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο εσωτερικό του.
Βάτα 200gr: Υλικό μεγάλης ελαστικότητας, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την ευκαμψία του, ένα υγιεινό και απόλυτα ανατομικό ενώ εξαιτίας του σωστού αερισμού του αποτρέπει την ανάπτυξη των μικροβίων.
Non wooven
Air foam :Ένα υλικό υψηλής αντοχής και ποιότητας, με εξαιρετική πυκνότητα ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και στήριξη.
• Τύπος ανωστρώματος : Ανατομικό μέτριας σκληρότητας
Ύψος :10 εκ.(+/-1 εκ.)
 Εγγύηση 1 Χρόνο

Τα στρώματα του sleepmall είναι 100% Ελληνικά χειροποίητα!

Ανώστρωμα Achaia Strom Diamond Air Foam μονό 90x200x10cm - Ελληνικής κατασκευής

  • Κατασκευαστής: Achaia Strom
  • Κωδικός Προϊόντος: 00.00.161
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 114,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 91,94€

Το sleepmall έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει στρώματα ελληνικής κατασκευής ειδικών διαστάσεων και σχημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας κατόπιν συνεννοήσεως.
Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πριν πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας για τις ορθές διαστάσεις του στρώματος που επιθυμείτε (Πλάτος & Μήκος)

Διαθέσιμες Επιλογές