Ένα στρώμα εξαιρετικής ποιότητας 5 ζωνών airfoam- latex-memory 2 φ. Κατασκευάζετε από υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκές πρώτες ύλες προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα ύπνου υψηλής απόδοσης!  Η ποιότητα είναι ο πρωταγωνιστής στη παραγωγική διαδικασία της Achaia strom.

Ύφασμα πλεκτό Aloe vera : Η ειδική επεξεργασία των υφασμάτων εμποτισμένα με aloe vera έχουν μαλακή υφή, με αποτέλεσμα όταν κοιμάστε να έχετε μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας.
 Βάτα 200gr: Υλικό μεγάλης ελαστικότητας, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την ευκαμψία του.
Είναι υγιεινό και απόλυτα ανατομικό. Λόγω του σωστού αερισμού του δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.
Non wooven
Air foam 17 εκ. πυρήνα: Το υλικό αυτό είναι υψηλής αντοχής και ποιότητας, εξαιρετικά ανθεκτικό με ιδανική πυκνότητα που προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και στήριξη.
Latex 2 φόρες: Υλικό το οποίο προέρχεται από επεξεργασία του εκχυλίσματος  καουτσούκ δέντρου.Έχει την ιδιότητα να “αγκαλιάζει” τέλεια το σώμα ενώ 
λόγω των κυψελών που έχει, επιτρέπει τον αερισμό του εσωτερικού του στρώματος.
Το latex είναι από τη φύση του ένα υλικό υποαλλεργικό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριδιακό ενώ προσφέρει απόλυτη ευεξία και χαλάρωση. Το φυσικό latex “αναπνέει” και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μετακινεί την υγρασία του σώματος καθώς κρατά το σώμα ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
Memory 2 φορές :Έχει την μοναδική ιδιότητα να αντιδρά ανάλογα με το βαθμό πίεσης που δέχεται από το βάρος του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και να προσαρμόζεται ανάλογα, αγκαλιάζοντας όλες τις καμπύλες του σώματος. Επιπλέον απορροφά 100% την υγρασία και έτσι καθιστά την καλύτερη δυνατόν εφίδρωση. Με τον ειδικό αφρό-ελαστικό πυρήνα που διαθέτει, προσφέρει τέλεια στήριξη χωρίς να δημιουργεί σημεία πίεσης στο σώμα ως αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αναγνωρίζει το σχήμα του σώματος και προσαρμόζεται ανάλογα, παρέχοντας την καλύτερη στήριξη στην σπονδυλική στήλη.
Τα στρώματα τα οποία παράγονται από Viscoelastic–Memory αφρό θεωρούνται από τα πιο ανατομικά προϊόντα.
• Τύπος στρώματος: Ανατομικό Μαλακό
Ύψος :28 εκ.(+/-1 εκ.)
• Εγγύηση 3 χρόνια

Τα στρώματα του sleepmall είναι 100% Ελληνικά χειροποίητα!

Στρώμα Achaia Strom Cloud 5 Ζωνών Air foam-Latex-Memory Foam 2Φ υπέρδιπλο 170x200x26cm

  • Κατασκευαστής: Achaia Strom
  • Κωδικός Προϊόντος: 00.00.115
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 339,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 273,39€

Το sleepmall έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει στρώματα ελληνικής κατασκευής ειδικών διαστάσεων και σχημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας κατόπιν συνεννοήσεως.

Διαθέσιμες Επιλογές