• Στρώμα Achaia Strom White Silk Mini Bonel μονό 90x200x20cm

Νέα σειρά της Achaia strom mini bonel White Silk λευκού ανατομικού στρώματος! Μοναδικό, πρωτοποριακό ανατομικό στρώμα με φερμουάρ, με εργονομικό σχεδιασμό άριστης ποιότητας, συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία του sleepmall με τις ευεργετικές ιδιότητες πλουσίων πρώτων υλών, με εγγύηση 10 χρόνια.

  *ΥΦΑΣΜΑ ΠΛΕΚΤΟ: Laminate romvos

   *BATA 300gr: Υλικό μεγάλης ελαστικότητας, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την ευκαμψία του. Είναι υγιεινό και απόλυτα ανατομικό. Λόγω του σωστού αερισμού του δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.

   *NON WOOVEN

   *ΚΕΤΣΕΣ  ΛΕΥΚΟΣ ΨΗΜΕΝΟΣ 1100gr: Είναι ένα προϊόν από πεπιεσμένες συνθετικές ίνες. Yφίσταται ειδική επεξεργασία αποστείρωσης και σκλήρυνσης σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ένα υγιεινό και ανθεκτικό υλικό που λειτουργεί ως προστατευτικό μεταξύ των ελατηρίων και των υπόλοιπων υλικών του στρώματος.

   *ΒΑΤΑ 200gr. AIRFOAM: Το υλικό αυτό είναι υψηλής αντοχής και ποιότητας. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, με εξαιρετική πυκνότητα. Προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και στήριξη.

  *ΤΕΛΑΡΟ ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ MINI BONNELL: 268 ελατήρια ανά τετραγωνικό. Το κλασικό τελάρο ελατήριων φτιαγμένο από ευρωπαϊκό ανοξείδωτο ατσάλι

δίνει μεγάλη αντοχή και ελαστικότητα στα στρώματα και εξασφαλίζει τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

  *ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Διασφαλίζει τη σταθερότητα των ελατηρίων.

  *6 ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

  *ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 1,30 & ΑΝΩ

  *ΦΕΡΜΟΥΑΡ 

  *ΤΥΠΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ: ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ (Μέτριας σκληρότητας)

  *ΥΨΟΣ :20 εκ. (+/-1)

  *10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ 

Τα στρώματα του sleepmall είναι 100% Ελληνικά χειροποίητα!

 

Στρώμα Achaia Strom White Silk Mini Bonel μονό 90x200x20cm

  • Κατασκευαστής: Achaia Strom
  • Κωδικός Προϊόντος: 00.00.349
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 135,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 108,87€

Το sleepmall έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει στρώματα ελληνικής κατασκευής ειδικών διαστάσεων και σχημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας κατόπιν συνεννοήσεως.

Διαθέσιμες Επιλογές